Web Analytics Made Easy - Statcounter

یکی از ژنرال‌های برجسته رژیم صهیونیستی با اشاره به عدم‌توانایی اسرائیل برای ورود به هرجنگی تأکید کرد که علاوه بر ناکارآمدی نیروی زمینی ارتش، نیروی هوایی نیز آمادگی لازم برای جنگ آینده ندارد.

به گزارش ایران اکونومیست، طی چند سال گذشته و به‌ویژه در دوره اخیر ناتوانی و عدم آمادگی ارتش رژیم صهیونیستی در مقابله با فاجعه‌ای که در هر جنگ آینده برای این رژیم به وقوع خواهد پیوست، بیش از پیش فاش می‌شود و این چیزی است که خود صهیونیست‌ها به آن اعتراف می‌کنند و معتقدند که اسرائیل در آینده‌ای نه‌چندان دور مجبور است وارد جنگی شود که می‌تواند پایان موجودیت این رژیم را رقم بزند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در همین زمینه «اسحاق برک» افسر ذخیره ارتش رژیم صهیونیستی و مسئول سابق رسیدگی به شکایات نظامیان در این ارتش با انتشار مقاله‌ای در روزنامه صهیونیستی هاآرتص اعلام کرد، صحبت از عدم آمادگی ارتش اسرائیل برای ورود به جنگ آینده تنها شامل نیروی زمینی ارتش و عدم تمایل جبهه داخلی اسرائیل برای ورود به جنگ نمی‌شود، بلکه نیروی هوایی ارتش اسرائیل نیز ثابت کرده است که توانایی مقابله با راکت‌ها و موشک‌هایی را که قرار است روزانه به‌سمت پایگاه‌های نظامی شلیک شوند، ندارد.

این ژنرال صهیونیست در ادامه با اشاره به عزل و نصب‌های متعدد در سطح فرماندهی‌کل ارتش رژیم صهیونیستی و این‌که ارتباط مستقیمی میان عملکرد و شکست مقامات ارتش این رژیم با عزل و نصب آنها وجود دارد تأکید کرد، اشتباهاتی که مقامات اسرائیلی در انتخاب فرمانده‌کل ارتش مرتکب می‌شوند ممکن است اسرائیل را به‌سمت موقعیت‌های بسیار بحرانی سوق بدهد؛ بحران‌هایی که نمی‌توان از آنها فرار کرد، این همان اشتباهی است که فرماندهی ارتش اسرائیل از سال 1973 تاکنون مرتکب شده است.

وی در ادامه به سازوکار و روش انتخاب فرمانده‌کل ارتش رژیم صهیونیستی اشاره کرد که در زمان حاضر توسط «بنی گانتس» وزیر جنگ این رژیم انجام می‌شود. برک گفت که فرمانده‌کل ارتش، ژنرال‌ها را انتخاب می‌کند و این ژنرال‌ها کاملاً تابع او می‌شوند که این مسئله وضعیت خطرناکی برای ارتش اسرائیل رقم می‌زند، حتی اگر فرمانده‌کل ارتش تصمیمات اشتباهی بگیرد ژنرال‌ها باید از او حمایت کنند و هر کسی که از فرمانده انتقاد کند شغل و درجه خود را از دست می‌دهد.

این افسر صهیونیست در ادامه تصریح کرد: روند انتخاب فرمانده‌کل کاملاً محرمانه و پشت درهای بسته انجام می‌شود و همین مسئله اجازه انجام اصلاحات و بررسی اساسی را که ارتش به آن نیاز دارد، نمی‌دهد. به‌طور کلی همه فرآیند انتخاب فرمانده‌کل ارتش اسرائیل و کاری که این روزها بنی گانتس انجام می‌دهد کاملاً ساختگی و نادرست است. واقعاً جای تأسف و شرم دارد که فرمانده‌کل ارتش اسرائیل به این صورت انتخاب می‌شود آن هم در حالی که این مقام بیشترین تأثیر را بر امنیت اسرائیلی‌ها دارد.

اسحاق برک همچنین سناریوی وحشتناکی برای اسرائیل در جنگ آینده ترسیم و اعلام کرد که در این جنگ اسرائیل در محاصره بیش از 200 هزار موشک از جمله هزاران موشک دقیق (نقطه‌زن) قرار دارد، در واقع اسرائیل در حلقه محاصره‌ای بزرگ و خفه‌کننده قرار می‌گیرد که هزاران موشک آماده شلیک به‌سمت اهداف آن هستند و می‌توانند مواضع مهمی همچون تأسیسات آب‌شیرین‌کن، پایگاه‌های نیروی هوایی و مقرهای ارتش، بنادر و زیرساخت‌های اقتصادی و... را مورد هدف قرار دهند.

وی افزود: این موشک‌ها همچنین می‌توانند مواضع غیرنظامی و مراکز جمعیتی و صنعتی در مناطق مختلف را نیز مورد هدف قرار دهند، این در حالی است که آن دسته از موشک‌های ارتش اسرائیل که توانایی رهگیری موشک‌های دشمن را دارند تنها برای چند روز کافی هستند، همچنین اسرائیل توان اقتصادی لازم برای افزایش تعداد موشک‌های خود را ندارد و این مسئله درباره موشک‌های سامانه گنبد آهنین صدق می‌کند.

این افسر صهیونیست همچنین نسبت به کوچک شدن انبار تسلیحات نیروی زمینی ارتش رژیم صهیونیستی نیز هشدار داده گفت: این وضعیت اجازه نمی‌دهد ارتش اسرائیل بتواند همزمان حتی در دو جبهه بجنگد، آن هم در حالی که جنگ آینده اسرائیل احتمالاً در 4 جبهه خواهد بود.

وی در پایان گفت: در نتیجه کاهش قدرت نظامی ارتش و همچنین بودجه ناکافی، ارتش اسرائیل به‌دلیل عدم آموزش کافی به سربازان، عدم توانایی محافظت از اسلحه‌ها در انبارها، اخراج هزاران سرباز و از دست دادن توانایی حرفه‌ای نظامیان و فرماندهان به‌ویژه در بخش ذخیره آمادگی ورود به هیچ جنگی را ندارد.

دسامبر گذشته نیز برک گفته بود، در ارتش اسرائیل توجه حرفه‌ای به سلاح در میدان چه از نظر چیدمان، نگهداری یا تعمیر در صورت خراب شدن یا به وجود آمدن مشکلات فنی وجود ندارد و این باعث می‌شود در صورت ورود اسرائیل به هر جنگی در آینده، بسیاری جان خود را از دست بدهند و این یک هشدار درباره وقوع فاجعه نظامی واقعی برای اسرائیل است.

+

منبع: خبرگزاری تسنیم

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: ارتش رژیم صهیونیستی انتخاب فرمانده کل فرمانده کل ارتش ارتش اسرائیل نیروی هوایی جنگ آینده ژنرال ها موشک ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۷۴۶۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رژیم صهیونیستی استفاده از سامانه «پاتریوت» آمریکا را کنار می‌گذارد

ارتش رژیم اشغالگر روز سه‌شنبه اعلام کرد: «نیروی هوایی در ماه‌های آینده به طور کامل سامانه دفاع موشکی پاتریوت آمریکایی را کنار گذاشته و سامانه‌های پیشرفته‌تری را جایگزین آن خواهد کرد.»

به گزارش ایسنا، روزنامه «تایمز رژیم صهیونیستی» به نقل از بیانیه‌ای در وبگاه ارتش اشغالگر نوشت: «سیستم پاتریوت که در نیروی هوایی اسرائیل با نام "یاهالوم" (کلمه عبری به معنای «الماس») شناخته می‌شود، ظرف ۲ ماه برای همیشه از رده خارج می‌شود.»

فرمانده تیپ ۱۳۸ نیروی پدافند هوایی رژیم صهیونیستی که سیستم پاتریوت را اداره می‌کند، گفت: «در حال حاضر در حال کاهش تعداد آتشبارها تا زمان خاموش کردن کل سامانه هستیم.»

در فوریه گذشته، فرماندهی نیروی هوایی اشغالگران گزارش داد که در حال توقف فعالیت چندین آتشبار پاتریوت است و اعضای نیروی هوایی به جای آن آموزش کار با سیستم «گنبد آهنین» را می‌گذرانند.

سامانه پاتریوت ساخت آمریکا برای اولین بار در سال ۱۹۹۱ در جنگ اول خلیج فارس برای رهگیری موشک‌های «اسکاد» در اراضی اشغالی مستقر شد، اما اولین استفاده واقعی از آن در سال ۲۰۱۴ برای رهگیری پهپاد حماس بود.

در طول دهه گذشته، طبق گفته ارتش اشغالگر، این سامانه تنها ۱۰ هدف را رهگیری کرده و موشک رهگیر همیشه در برابر چالش نبوده است، به طوریکه در طول سال‌ها نتوانست اهداف زیادی را ساقط کند.

رژیم صهیونیستی چندین سامانه موشکی دفاع هوایی از جمله «گنبد آهنین» و «فلاخن داوود» دارد.

این بیانیه ارتش اشغالگر ۲ هفته پس از آن منتشر شد که سیستم دفاع هوایی اسرائیل در معرض بزرگترین آزمایش تاریخ خود یعنی حملات مستقیم ایران به اراضی اشغالی با صدها موشک و پهپاد قرار گرفت.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • شکست سامانه پدافند هوایی آمریکا در مقابله با عملیات «وعده صادق»
  • اذعان صهیونیست‌ها به شکست آمریکا در مقابله با موشک‌های ایران
  • دیدار فرمانده گروه ۹۹ پدافند هوایی نیروی زمینی ارتش با خانواده جانباز متوفی اکبری خندابی
  • رژیم صهیونیستی استفاده از سامانه «پاتریوت» آمریکا را کنار می‌گذارد
  • امیر الهامی: پدافند هوایی ارتش در آمادگی بالای رزمی قرار دارد
  • پدافند هوایی ارتش در آمادگی بالای رزمی قرار دارد
  • هشدار جدی فرمانده ارشد ارتش به دشمنان: جواب هر تجاوز و نگاه نامناسبی را با قدرت می دهیم /پدافند هوایی در اوج آمادگی است
  • پدافند هوایی در اوج آمادگی است
  • امروز پدافند هوایی در اوج آمادگی است
  • امروز ارتش و به‌ویژه پدافند هوایی در اوج آمادگی است