Web Analytics Made Easy - Statcounter

به نوشته روزنامه «هاآرتص»، نیروی هوایی رژیم اسرائیل سال‌هاست که تلاش می‌کند تصویری قهرمانانه از خود به جهان معرفی کند طوری که بهترین نیروی هوایی جهان به نظر برسد، اما واقعیت کاملاً متفاوت است، چراکه انبوهی از مشکلات وجود دارد که نیروی هوایی را در جنگ‌های چندگانه بعدی به شدت تحت تأثیر قرار می‌دهد.

به گزارش ایران اکونومیست، این روزنامه در ادامه گزارش خود به اظهارات «اسحاق بریک» فرمانده ارشد نیروهای ذخیره ارتش رژیم صهیونیستی که در آن به مشکلات عدیده نیروی هوایی این رژیم در جنگ‌های چندگانه آینده اشاره شده است، پرداخت و نوشت که «در جنگ چند جانبه آینده، پایگاه‌های نیروی هوایی اسرائیل یک هدف استراتژیک برای دشمن خواهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

موشک‌های نقطه‌زن با کلاهک‌هایی به وزن صدها کیلوگرم مواد منفجره و همچنین هواپیماهای بدون سرنشین روزانه به سمت پایگاه‌های نیروی هوایی از فاصله صدها کیلومتری پرتاب می‌شوند. اسکادران‌های پهپاد روزانه روانه پایگاه های نیروی هوایی می‌شوند و به شدت به عملکرد پایگاه‌های اسرائیل و بلند شدن هواپیماها آسیب می‌رسانند».

هاآرتص افزود: «در هر پایگاه نیروی هوایی، یک گردان ذخیره وجود دارد که مسئولیت تداوم عملکردی پایگاه در طول جنگ را بر عهده دارد تا بتواند هواپیماها را بلند و روی زمین بنشاند و وظایف خود را انجام دهند. وظیفه این گردان جمع آوری ترکش از باندها در اثر انفجار موشک های دشمن، اطفاء حریق در پایگاه ها در اثر اصابت مستقیم موشک، مداوای مجروحان و انتقال آنها به بیمارستان‌ها است، اما اکنون سال‌هاست که هیچ کار سازمانی سیستماتیکی در نیروی هوایی وجود ندارد و از زمان تأسیس تیپ‌های تداوم عملکردی، ارتش اسرائیل آنها را به رسمیت نمی‌شناسد و معیارهای آنها را مشخص نکرده است که این امر باعث کمبود شدید نیروی انسانی و تجهیزات شد و به همین دلیل این گردان‌ها نمی توانند در جنگ بعدی ماموریت خود را انجام دهند واین بدین معناست که پرواز و فرود هواپیماهای تهاجمی به شدت تحت تاثیر قرار می‌گیرد».

به گزارش این روزنامه صهیونیستی، «اکثر گردان‌های تداوم عملکردی امروزه در وضعیت فرسایشی قرار دارند، حتی گردان‌هایی که هنوز نیروی انسانی دارند، تجهیزات آتش نشانی و اطفای حریق ندارد و تقریباً هیچ آمبولانسی برای انتقال مجروحان به بیمارستان‌ها وجود ندارد. برای جمع آوری قطعات موشک از باند فرودگاه‌ها در زمان مناسب، نیروی انسانی و تجهیزات کافی وجود ندارد و هیچ سیستم رزمی یکپارچه، هیچ دستگاه آموزشی یکپارچه و هیچ روند سیستماتیک برای جذب و استخدام نیروی انسانی در گردان ها وجود ندارد. نیروی هوایی نیاز خود به ارتش را مشخص نکرده است».

«هاآرتص» نوشته که «علاوه بر این، بیشتر پایگاه‌های تسلیحاتی برای هزاران کادر و پرسنل ارتش اسرائیل حاضر در هر پایگاه نظامی، سرپناه ندارند. اگرچه نیروی هوایی ارتش اسرائیل از آمادگی خود برای نبرد بین جنگ‌ها - حملات در سوریه و غزه – می‌گوید، اما در جنگ چند جانبه‌ای در منطقه که در آن پایگاه‌های نیروی هوایی یک هدف استراتژیک برای موشک‌های دشمن خواهد بود، آماده نیست».

  منبع: خبرگزاری ایرنا برچسب ها: اسرائیل ، حزب الله لبنان ، رژیم صهیونیستی

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: اسرائیل حزب الله لبنان رژیم صهیونیستی پایگاه های نیروی هوایی نیروی انسانی وجود ندارد پایگاه ها گردان ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۶۹۷۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نیروی هوایی ارتش به علت مسائل آموزشی هیچ وقت زمین‌گیر نشد

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، امیر سرتیپ طالب‌زاده به مناسبت فرارسیدن روز معلم در جمع معلمان و اساتید نیروی هوایی ارتش با اشاره به نقش مهم معلم در آموزش و تربیت نسل جوان در کشور با بیان اینکه نگاه کردن به معلمی به عنوان یک شغل، کاملا اشتباه است اظهار داشت: کار و حرفه معلمی شغلی آینده ساز و انسان ساز است، چنانچه بعد از جنگ جهانی دوم دولت‌های غربی، اساتید و علم آن‌ها را در راستای اهداف خود به کار گرفتند و در بخش‌های مختلف از جمله صنعت به موفقیت‌های بسیاری دست یافتند.

معاون هماهنگ‌کننده نیروی هوایی ارتش با اشاره به نقش معلم در طول تاریخ ایران اسلامی گفت: ما در طول تاریخ معلمان و اساتید بزرگی در حوزه دین و اخلاق داشتیم که اگر به آن‌ها رجوع کنیم بی شک در زمینه‌های مختلف به موفقیت‌های زیادی خواهیم رسید.

امیر سرتیپ طالب‌زاده با تاکید بر نقش آموزش در ۸ سال دفاع مقدس و موفقیت در عملیات‌های مختلف جنگ با بیان اینکه در زمان جنگ تجهیزات ما به دلیل تحریم و نبود قطعه زمین‌گیر بود، اما به دلیل مسائل آموزشی هیچ وقت زمین‌گیر نشد گفت: در زمان جنگ نیروی هوایی و خلبانان ما بسیار عالی جنگیدند و این رزم زیبا و شجاعانه خلبانان نیروی هوایی ارتش در زمان جنگ به این دلیل بود که آن‌ها بسیار دقیق توسط اساتید خود آموزش دیده بودند.  

معاون هماهنگ‌کننده نیروی هوایی ارتش با اشاره به لزوم آموزش‌های اخلاقی بعد از آموزش‌های تخصصی در نیروی هوایی ارتش گفت: آموزش تخصصی هوایی در کنار آموزش اخلاق، معرفت و نحوه رزم آوری از مهمترین نکاتی است که در مراکز آموزشی به دانشجویان و کارکنان در حین خدمت آموزش و یادآوری می‌شود تا اخلاق را همواره در اولویت و سرلوحه کار‌های خود قرار دهند و این اهداف جزئی جدا ناپذیر از اهداف آموزشی این نیرو است.

دیگر خبرها

  • سوخت گیری در آسمان چگونه و چقدر طول می‌کشد؟
  • سقوط اف ـ۱۶ حامل مواد شیمیایی در آمریکا
  • سقوط اف-۱۶ حامل مواد شیمیایی در آمریکا
  • شروع تست‌های دریایی ناو هواپیمابر نسل بعدی چین
  • نیروی هوایی ارتش به علت مسائل آموزشی هیچ وقت زمین‌گیر نشد
  • هاآرتص: اسرائیل با تحریم آکادمیک بی‌سابقه‌ای روبه‌رو است
  • پدافند هوایی در اوج آمادگی است
  • (تصاویر) A-۱۰ Thunderbolt II؛ «گراز» ترسناک نیروی هوایی آمریکا
  • امروز پدافند هوایی در اوج آمادگی است
  • تزریق جان دوباره به اورژانس کشور