Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آفتاب»
2024-05-02@00:46:12 GMT

ایتالیا هواپیما‌های جاسوسی از اسراییل خریده است

تاریخ انتشار: ۶ شهریور ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۸۶۷۲۱۲

ایتالیا هواپیما‌های جاسوسی از اسراییل خریده است

آفتاب‌‌نیوز :

روزنامه هاآرتص نوشت،" صنایع هوا- فضای اسرائیل" قراردادهایی را با ایتالیا به ارزش حدودا ۵۵۰ میلیون دلار بر سر فروش دو هواپیمای جاسوسی هشدار اولیه دیگر به علاوه خدمات پشتیبانی و لجستیک زمینی به نیروی هوایی ایتالیا امضا کرده است. جزئیات مربوط به این معامله ها در یک سری اسناد علنی وزرات دفاع و پارلمان ایتالیا موجود است و به این ترتیب با افشای این معامله، تعداد هواپیماهایی که شرکت صنایع هوا-فضای اسرائیل به ایتالیا فروخته به چهار فروند می رسد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در ژوئیه امسال صنایع هوا-فضای اسرائیل اعلام کرد، قراردادی به ارزش بیش از ۲۰۰ میلیون دلار را بابت آنچه که "فروش هواپیماهای ماموریت ویژه به یک کشور اروپایی عضو ناتو" خواند منقعد کرده است اما نام این کشور را فاش نکرد.

نشریه هاآرتص نوشت، هر چند که صنایع هوا-فضای اسرائیل همچنان از "مطرح کردن هویت مشتریانش" امتناع می کند اما تحقیقاتی از جانب این نشریه فاش کرد که طرف مقابل این قرار داد کشور ایتالیا بوده است در حالی که نیروی هوایی ایتالیا همچنین در یک قرارداد هنگفت دیگر که در سال ۲۰۲۰ از سوی صنایع هوا-فضای رژیم صهیونیستی اعلام شد، مشتری بوده است.

شرکت "التا سیستمز" از شرکتهای تابعه صنایع هوا-فضای اسرائیل چندین مدل هواپیمای عملیات ویژه مخصوص جاسوسی و جمع آوری اطلاعات را که عمدتا مبتنی بر پایه پلتفرم هواپیماهای غیرنظامی با نصب سیستمهای نظامی روی آنها طراحی می شوند تولید می‌کند. این هواپیماها شامل هواپیماهای تجسسی مجهز به رادار برای اسکن و تغیین مکان اهداف روی زمین و مدیریت میدان جنگ، هواپیماهای گشت زنی دریایی برای ردیابی کشتی‌ها و زیردریایی‌ها و هواپیماهای مخصوص جنگ الکترونیک و جمع آوری اطلاعات با قابلیت مختل کردن رادارها و تجهیزات ارتباطی است.

در سال ۲۰۲۱، وزارت دفاع ایتالیا قصد خود را برای به دست آوردن دو هواپیمای جاسوسی جدید مدل CAEW از شرکت التا سیستمز منتشر کرد. این هواپیما بر پایه پلتفرم جت تجاری Gulfstream G۵۵۰ برای ماموریت های هشدار اولیه و کنترل هوایی تغییر یافته طراحی شده است. این هواپیما شبیه به هواپیمای Nachshon Eitam است که به نیروی هوایی اسرائیل خدمت می کند. بر اساس گزارش های سابق، اسرائیل همچنین چهار هواپیمای مشابه را نیز به نیروی هوایی سنگاپور فروخته است. اسرائیل نیروی هوایی ایتالیا را در سال ۲۰۱۱ به دو هواپیمای مشابه دیگر مجهز کرده بود. این قرارداد شامل اعطای یک ماهواره به ارتش ایتالیا نیز بود.

منبع: خبرگزاری ایسنا

منبع: آفتاب

کلیدواژه: جاسوسی هواپیماهای جاسوسی اسراییل نیروی هوایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۶۷۲۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دومين پل هوایی (ايربريج) در فرودگاه کرمان راه اندازی می شود

مدیرکل فرودگاه‌های استان کرمان با بیان اینکه روزانه بالغ بر 600 نفر از پل هوایی اتصال به هواپیما (ایربریج) فرودگاه بین المللی هاشمی رفسنجانی کرمان تردد دارند، گفت: ایربریج این فرودگاه به‌لحاظ قدمت 23 ساله و نوع ساختار فقط قابلیت سرویس‌دهی به هواپیماهای بدنه متوسط به بالا را دارد که در حال حاضر هواپیماهای A300/B4 A306, A343 و B743 شرکت‌های هواپیمایی می‌توانند از این سامانه استفاده کنند.   به گزارش عصر ایران؛ علی جزینی‌زاده گفت: راه‌اندازی مجدد ایربریج فرودگاه کرمان پس از چند سال با عملیات بهسازی و معماری داخلی روی آن انجام شد و در سال 1402 با بهره‌گیری از تخصص همکاران اداره تسهیلات و سامانه‌های فرودگاهی و مشارکت یکی از شرکت‌های دانش بنیان کرمانی و حمایت‌های اداره‌کل تسهیلات و سامانه‌های فرودگاهی، تمامی امور از بروزرسانی تا تعمیرات الکتریکال و مکانیکال همچنین بهسازی این سامانه در کوتاه‌ترین زمان ممکن انجام شد.   وی در ادامه از صرفه‌جویی اقتصادی و کاهش هزینه‌های ساماندهی ایربریج خبر داد و افزود: با تلاش همکاران و علیرغم اعمال تحریم‌های همه جانبه موفق شدیم با صرفه‌جویی قابل توجهی این سامانه را با حمایت‌های اداره‌کل تسهیلات و سامانه‌های فرودگاهی و با اعتباری حدود ۷ میلیارد ریال از محل اعتبارات شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ایران با کیفیت فنی مطابق نمونه اصلی، بازسازی مجدد کنیم.   مدیرکل فرودگاه‌های استان کرمان با اشاره به اینکه طراحی داخلی پل هوایی اتصال به هواپیما (ایربریج) برگرفته از آرایه‌های تجسمی آرام‌بخش و مفرح است و گفت: طراحی داخلی شامل بدنه با نمایی از طرح سنگ بوک مچ و در سقف شاهد تصویری از آسمان هستیم و همچنین کف این سامانه طرح کفپوش هواپیما است تا جاذب الکتریسیته ساکن باشد.   وی در پایان خاطرنشان کرد: با توجه به تاکید وزیر راه‌وشهرسازی و نیز برای سرویس‌دهی و خدمت‌رسانی بهتر به مسافران، در تلاش هستیم تا دومین پل اتصال به هواپیما برای هواپیماهای بدنه متوسط به پایین را راه‌اندازی کنیم. کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • سوخت گیری در آسمان چگونه و چقدر طول می‌کشد؟
  • توضیحات معاون علمی رئیس‌جمهور درباره پروژه دانشگاهی ساخت هواپیما و دروغ‌پردازی رسانه انگلیسی 
  • سقوط اف ـ۱۶ حامل مواد شیمیایی در آمریکا
  • سقوط اف-۱۶ حامل مواد شیمیایی در آمریکا
  • آیا با هواپیما می‌توان سفری ارزان به مشهد داشت؟
  • اضافه شدن ۲۲ هزار صندلی به ناوگان هوایی کشور
  • ۲۲ هزار صندلی به ناوگان هوایی کشور اضافه شد
  • روایت جالب وحید شمسایی از روز پاسخ ایران به اسراییل + فیلم
  • دومين پل هوایی (ايربريج) در فرودگاه کرمان راه اندازی می شود
  • دستور رییسی باز هم ناممکن از آب درآمد!/ ساخت هواپیما فعلا شدنی نیست/ تکلیف یک میلیون دلار پولی که صرف شد چه می‌شود؟ (فیلم)